Vakantie Scandinavië zomer 2018

Lees hier meer over de vakanties in Scandinavië ->

Vakantie Scandinavië zomer 2018

Vakantie Scandinavië zomer 2018Scandinavië is een unieke regio in Europa! Compleet met een prachtige natuur, moderne en interessante steden en een hoge levensstandaard. De meeste bezoekers reizen naar Scandinavië om de middernachtzon in de zomer, of rond Kerstmis voor een bezoek van de kerstman en genieten van het noorderlicht. De Scandinavische landen (Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland) zijn geweldige vakantiebestemmingen het hele jaar. Kom in dit artikel nog veel meer te weten over een vakantie Scandinavië zomer 2018. Ook heb je de mogelijkheid om bij de reisspecialist een mooie rondreis of vakantie te boeken in de zomer van 2018!

Direct de reizen bekijken die er te maken zijn voor Scandinavië in de zomer? Klik dan op één van de onderstaande links. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Bekijk hier de 2018 vakanties in Scandinavië >>

Vakantie Scandinavië zomer 2018, tips en meer info!

Wat te zien in Scandinavië?

  • Citytrips in de zomer van 2018 in Scandinavië.

Een goede plek om te starten is een citytrip in één van de hoofdsteden: Kopenhagen, Oslo ,Stockholm en Helsinki. Alle hoofdsteden hebben hun eigen sfeer en karakter. Zij tonen een rijk erfgoed van historische en moderne architectuur, met interessante kunstgaleries en musea. Natuurlijk is er ook een fantastische selectie van heerlijk eten, goede winkels en een bruisend nachtleven. (Vakantie Scandinavië zomer 2018 tip)_

  • De ongerepte natuur van Scandinavië.

De Noordse landen staan bekend om hun prachtige natuur, vooral beroemd voor hun schilderachtige Vakantie Scandinavië zomer 2018landschappen met hun vele meren. Scandinavië is ook een uitstekende bestemming voor alle outdoor-activiteiten. De mogelijkheden voor actieve vakanties zijn bijna onbeperkt. In de zomer kunt u wandelen in de tientallen nationale parken, kamperen aan zee of vissen in de rivieren en meren.

  • De middernachtzon in volle glorie

In de zomer is Lapland populair bij bezoekers die de middernacht zon willen ervaren. Voor weken en zelfs maanden te zien in het noordelijkste deel van Finland. Er zijn vele zomeractiviteiten tijdens deze maanden met continu daglicht, waaronder wandelen, vissen en kamperen.

  • Transport binnen Scandinavië

Het is gemakkelijk om meer dan één land zien tijdens een reis. De afstanden tussen de landen zijn kort. Frequente vluchten verbinden alle grote steden, en er zijn veerboten en treinen die de Noordse landen met elkaar verbonden. Veerboot reizen zijn bijzonder mooi in de zomer wanneer veerboten vervoer bezoekers via de pittoreske archipel tussen Finland en Zweden. (Vakantie Scandinavië zomer 2018 tip)

Zelf leuke informatie toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Vul dan hieronder het formulier in en na controle zal jouw informatie toegevoegd worden mits relevant.

Bekijk hier meer vakanties in Scandinavië in de zomer van 2018 >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *