Vakantie Scandinavië zomer 2017

Lees hier meer over de vakanties in Scandinavië ->

Vakantie Scandinavië zomer 2017

De Scandinavische landen! Wat is er allemaal mogelijk als je in de zomer van 2017 een mooie vakantie wilt boeken voor Scandinavië? Kom hieronder meer te weten over het boeken van zo’n geweldige vakantie!
Vakantie Scandinavië zomer 2017In het noorden van Europa liggen de Scandinavische landen die bestaan uit Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Ook IJsland kan tot het Noordelijk gebied van Europa worden gerekend. Vakantie in Scandinavië in de zomer 2017 is een verademing wanneer je altijd in het drukke, warme zuiden je vakantie hebt gevierd. De natuur is de grootste trekpleister van de Scandinavische landen.De zomers zijn fris en uitermate geschikt om bezoeken te brengen aan bijvoorbeeld de Fjorden. Het Geirangerfjord is 15 kilometer lang en één van de bekendste en mooiste gebieden in Noorwegen. De uitzichten zijn fantastisch. Sinds 2005 is dit fjord een Unesco World Heritage. De populariteit is sindsdien enorm toegenomen mede ook doordat er diverse watervallen te bewonderen zijn. De “Seven sisters” en de “Suitor”zijn de bekendsten. In dit artikel kom je nog meer te weten over een vakantie Scandinavië zomer 2017, reistips en heb je de mogelijkheid om een mooie vakantie te boeken voor de zomer van 2017 in Scandinavië bij een reisorganisatie.

Bekijk hier meer vakanties in Scandinavië in de zomer van 2017 >>

Temperatuur in de zomer in Scandinavië

De temperaturen in het uiterste noorden komen in de zomermaanden niet hoger dan 20 graden. Wanneer je zuidelijker je vakantie wilt doorbrengen dan is de temperatuur aangenaam te noemen met 25 tot 28 graden. Warmer zal het niet worden in dit gebied. Vakantie houden in de zomer van 2017 heeft vele Vakantie Scandinavië zomer 2017mogelijkheden. Een bezoek aan het dorp Flam aan het einde van de Sognefjorden biedt veel bezienswaardigheden en activiteiten. Je kunt je vele dagen vermaken in dit prachtige gebied. Een aantal trekpleisters voor toeristen zijn;

  • Op safari gaan (Vakantie Scandinavië zomer 2017 tip)
  • Een treinreis maken met de Flam-railway
  • Het maken van uitgebreide bergwandelingen

Een treinreisje met de Flamsbana

Tussen de dorpen Flam en Myrdal ligt een 20 kilometer lang treintraject. Deze treinreis geeft boeiende en spannende vergezichten, bochten en met meer dan 20 tunnels op dit traject geeft dit elke keer weer wanneer je de tunnel uitkomt een prachtig uitzicht op de ruige, Noorse natuur. Van besneeuwde toppen, kliffen, watervallen en rivieren kan volop genoten worden. Deze trein rijdt enkele keren per dag. In het hoogseizoen is de frequentie hoger. Kijk voor tarieven op de desbetreffende website. (Vakantie Scandinavië zomer 2017 tip)

Tip: Neem ook eens een kijkje op: https://rondreislapland.nl/reis-naar-lapland-zomer/.

Bekijk hier de 2017 vakanties in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *