Vakantie Scandinavië november

Lees hier meer over de vakanties in Scandinavië voor november ->

Vakantie Scandinavië november

De maand november in Scandinavië. Wat is er allemaal mogelijk als je een mooie vakantie wilt boeken in Scandinavië in de maand november? Hieronder kom je enkele leuke tips tegen.
Vakantie Scandinavië novemberNovember leidt naar de Scandinavische winter op weg naar Kerst en de feestdagen. Zelfs vandaag de dag blijft de winter een onontkoombaar feit van het leven in het Noorden. Het seizoen komt vroeg en duurt lang, en het is lang donker. Echter, het toerisme in Scandinavië is zeer laag in deze maand, wat leidt tot grote besparingen voor de off-season toerist! Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Scandinavië november.

Door op één van de links te klikken heb je de mogelijkheid om een prachtige vakantie in november in Scandinavië te boeken bij de specialist.

Bekijk hier meer over november vakanties in Scandinavië >>

Vakantie Scandinavië november, leuke weetjes en tips

 • Wat zijn de beste attracties in Scandinavië?

Hier zijn de “best of the best” attracties en dingen te doen in Scandinavië.

 1. De Blue Lagoon in IJsland
  In de buurt van IJsland ‘s hoofdstad Reykjavik zijn geisers een topattractie, zoals de Blue Lagoon. Bezoek één van de vele hete thermale baden die altijd aangenaam warm zijn, en geopend zijn van’ s ochtends vroeg tot laat in de avond. (Lees meer over de Blue Lagoon op: https://rondreisijsland.com/vakantie-ijsland-blue-lagoon/)
 2. De Aurora Borealis
  Noorwegen is de beste plek in Scandinavië om het noorderlicht , ook wel bekend als Aurora Borealis, te zien. Deze weergave van licht in de lucht kan enkel gezien worden in de poolgebieden. Het effect wordt veroorzaakt door deeltjes van de zonnewind vast komen te zitten in het magnetisch veld van de aarde, wat resulteert in een vertoning van gekleurde vlammen.
 3. Stockholm
  De Zweedse hoofdstad strekt zich uit over 14 eilanden in het Mälarmeer en kijkt uit met trots naar de Baltische Zee in het oosten. Haar grote openbare gebouwen, paleizen, rijke culturele geschiedenis en musea zijn echt het bezoeken waard.
 4. Wintersport
  Skigebieden in Scandinavië zijn niet moeilijk te vinden met de grootste en meest diverse alpine sport resort voor alle niveaus, sneeuwscootersafari’s, een ritje met de hondenslee, slee tours en nog veel meer.
 5. Walvissafari’s
  In Scandinavië is walvissen spotten erg populair onder toeristen en veel reizigers boeken een walvissafari tijdens hun vakantie.

Tip: Kijk ook eens op  https://laplandreizen.com/rondreis-lapland-november/ voor het maken van een rondreis in de maand november in Lapland. Dit zou je eventueel mee kunnen pakken als je wilt gaan rondreizen door Scandinavië.

Bekijk hier de rondreizen en vakanties in de maand november voor Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *