Vakantie Scandinavië ervaringen

Lees hier meer over de vakanties in Scandinavië ->

Vakantie Scandinavië ervaringen

De Scandinavische natuurpracht!
Vakantie Scandinavië ervaringenAltijd al eens walvissen willen spotten? Goed nieuws voor wie Europa niet wil verlaten. Het mooie Tromsø in Noorwegen bied je deze kans. Of opteer je eerder voor de prachtige meren in Zweden? Denk niet verder na en boek een rondreis door de Hoge Noorden, beter bekend als Scandinavië. Na een korte roadtrip door Duitsland zal je als eerste stop Denemarken bereiken. Geloof het of niet, maar naast Kopenhagen verdient ook West-Denemarken de nodige aandacht. Het land heeft een frivole en warme uitstraling. Een welbekend monument vind je in Esbjerg, een Deense stad. In de nabijheid vind je een prachtig stukje zee en ook de pittoreske dorpen lonen de moeite. Kom hieronder meer te weten over de vakantie Scandinavië ervaringen, ook heb je de mogelijkheid om jouw ervaring te delen met die van anderen.

Je kan dan hieronder het formulier invullen en na controle zullen wij jouw ervaring toevoegen aan deze pagina.

Bekijk hier meer over Scandinavië vakanties >>

Vakantie Scandinavië ervaringen, meer info

Wil je je reis digitaal vastleggen? Vergeet dan zeker geen tussenstop te maken in Noorwegen om een selfie te nemen op de Trolltunga. De naam wilt letterlijk zeggen “de tong van de trol”. Helaas is deze rots niet Vakantie Scandinavië ervaringenmeer gemakkelijk te bereiken voor toeristen, aangezien er de laatste jaren veel ongelukken zijn gebeurd. Troost jezelf, er zijn andere plaatsen die meer aandacht verdienen, zoals het Oslofjord of de rivieren Otra en Mandalselva.

  • Vervolgens is het aangeraden door te rijden naar het land van Pippi Langkous. Eerst verken je de oostkust om nadien van de spectaculaire westkust te genieten. Let zeker op de borden naast de weg. Zo niet, zou je wel eens op een eland kunnen botsen. Vergeet geen bezoek te brengen aan het wonderbaarlijke Stockholm. Zeker voor de architectuurliefhebbers onder ons loont de stad een bezoekje waard. Verder kan je genieten van adembenemend natuurschoon en cultuurpracht.

Wil je voornamelijk van de Scandinavische natuur genieten, ga dan naar Finland. Je geniet er van veel groen, rust en ruimte. In de winter laat je je best verrassen door de charmes van Lapland. De zomer is dan weer ideaal om te baden in één van de duizenden Finse meren. Hoewel de hitte in deze natuurlijke Finse sauna’s hoog kan oplopen. Is dit het geval? Eindig je reis dan in het koude IJsland en geniet ook daar van de natuurpracht en het noorderlicht. Veel reisplezier!

Meer over IJsland reizen:

Bekijk hier de vakanties in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *