Vakantie Noord Scandinavië

Lees hier meer over de vakanties in Scandinavië ->

Vakantie Noord Scandinavië

Vakantie Noord ScandinaviëEen vakantie in Noord Scandinavië is een must voor natuurliefhebbers. Wandelaars kunnen hier terecht voor rustige, ruige en unieke natuur. De Noordkaap op het meest noordelijke puntje van Noorwegen, de eilandgroepen Lofoten en Vesteralen en Lapland. Het zijn de plekken die Noord-Scandinavië uniek maken en die een rustige doch actieve vakantie garanderen. In dit artikel lees je meer over een vakantie Noord Scandinavië, ook heb je de mogelijkheid om een mooie rondreis of vakantie te boeken bij de reisspecialist.

Door hieronder op één van de links te klikken kan je de rondreizen en vakanties voor o.a. Noord Scandinavië bekijken, vergelijken en boeken.

Bekijk hier meer over vakanties in Noord Scandinavië >>

Vakantie Noord Scandinavië, meer info

  • Voor een wandelvakantie in Noord Scandinavië.

Je kunt wekenlang wandelen in Noord-Scandinavië. Van hut naar hut (hytten), waarvan er talloze zijn in de ongerepte gebieden. Je kunt hier medereizigers ontmoeten en de vriendelijkheid van de lokale gastheren en vrouwen ervaren. Wellness resorts zijn hier in overvloed, huisjes met sauna’s zijn een gewoonte. Na een Vakantie Noord Scandinaviëdag lang wandelen kun je dat wel gebruiken. Een wandeltocht kun je georganiseerd meemaken, met een reisorganisatie of met een berggids. Met een berggids ervaar je meer, maar met een reisorganisatie ontmoet je makkelijker mensen. Hou je liever van de stilte en de rust? Dan kun je alleen, of met de reispartners met wie je gaat het Noorden ervaren. (Vakantie Noord Scandinavië tip)

Denk aan proviand. Neem die mee in je eigen tas, of zorg ervoor dat je verblijft in hytten waarvan je zeker weet dat er proviand aanwezig is. Neem contact op met de mensen bij wie je verblijft en geef aan wanneer je vertraagd bent. Het gebied in Noord Scandinavië is ongerept, veel onontdekt en ruig. Tijdens winters kan de kou je vangen, dus pas op in dit seizoen. De zomers zijn heerlijk lang en geven je de mogelijkheid om het beroemde middernacht zonlicht te ervaren. Dit vind je nergens anders ter wereld!

  • Ga met de camper door Noord Scandinavië.

Ervaar de ultieme vrijheid en ga met de camper. Hier heb je de mogelijkheid je eigen route te bepalen, of kun je kiezen voor een geplande: langs de plaatsen Svolvaer, Bjòrkliden, Pajala en Rovaniemi. Of ga de andere richting uit: Andanes langs de westkust, Senja en Tromse. In het noorden van Lapland ligt het vliegveld van Rovaniemi kun je je reis in de wildernis beginnen.

Bekijk hier de vakanties en rondreizen in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *