Survival vakantie Scandinavië

Lees hier meer over de vakanties in Scandinavië ->

Survival vakantie Scandinavië

Survival rondreis Scandinavië of een prachtige survival vakantie Scandinavië boeken? Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Kom in dit artikel veel te weten over een survival vakantie.
Survival vakantie ScandinaviëHou je van avontuur? Wil je je storten in de ongerepte natuur van Scandinavië en de wildernis? Avonturiers met backpack, proviand, samen of in een groepje, alleen of met een gids. Voor lange wandeltochten of korte survivaltrips kun je overal eigenlijk wel terecht. Hieronder lees je meer informatie over de verblijfplaatsen, het wild en de mogelijkheid om met een groep te reizen door Scandinavië.

Door hieronder op één van de links te klikken kom je bij de specialist terecht waar je prachtige rondreizen kunt bekijken voor Scandinavië.

Bekijk hier de survival vakanties in Scandinavië >>

Survival vakantie Scandinavië

  • Verblijfplaatsen in Scandinavië.

Je kunt overal, met uitzondering van de grote Nationale Parken, vrij en gratis kamperen. Met respect voor de natuur, onder de sterren hemel, in de kou of juist in de lange zomernachten waar de nacht nooit helemaal donker zal worden. Lapland heeft veel te bieden, omdat de natuur daar nog zo ongerept en zelfs onbekend is. Dat maakt het tevens ook gevaarlijk. Het gebied is dunbevolkt, je zult in mijlenver geen supermarkt of tankstation tegenkomen. Wegen zijn schaars en overal zijn de grote open vlakten waarin je eindeloos kunt verdwalen.

  • Survival vakantie ScandinaviëWild in Scandinavië.

Je kunt wild tegenkomen in Scandinavië. Van elanden tot hinden. Velen zullen je met rust laten, maar wanneer je hun territorium betreedt zullen zij tot ander gedrag over kunnen stappen. Weet dus hoe je je dan moet gedragen en bekijk ook de poep op de vloer: hoe verser, hoe waarschijnlijker dat er elanden of ander wild in de buurt is. Ook ‘s nachts loop je kans op een hongerige beer die je tent komt besnuffelen of overvallen. Een kampvuur kan deze dieren weghouden, maar die dien je dan aan te houden. (Survival vakantie Scandinavië)

  • Ga met een groep een survival vakantie maken in Scandinavië.

Vind een organisatie die survival groepsreizen organiseert: dan maak je de wildheid van de wildernis mee, zul je je op gletsjers begeven en meedoen aan kajaktochten in wilde wateren. Tevens zul je je eigen eten moeten bereiden, op de kou voorbereidt zijn en tochten maken met huskeys en een flink uithoudingsvermogen moeten hebben. De tochten zijn zwaar, maar onder begeleiding verzekerd van een veilige komst in een van de honderden hytten die je in Noorwegen, Finland en Zweden zult vinden.

Bekijk hier meer over sportieve reizen naar Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *