Rondreis Scandinavische landen

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië ->

Rondreis Scandinavische landen

Rondreis Scandinavische landenBen je aan het nadenken over je volgende vakantiebestemming, denk dan eens aan een rondreis Scandinavische landen. Door Noorwegen, Finland en Zweden te bezoeken, krijg je het beste van drie wel heel mooie werelden! Begin je rondreis bijvoorbeeld in Noorwegen en reis zo via Zweden door naar Finland. Van natuurpracht tot en met wild – de landen hebben stuk voor stuk genoeg te bieden voor een inspirerende rondreis. Niet voor niets wordt Scandinavië een van de hoogtepunten van Europa genoemd. In dit artikel kom je nog meer te weten over het maken van een prachtige rondreis Scandinavische landen.

Bekijk hier de rondreizen door Scandinavië >>

Rondreis Scandinavische landen

Natuurlijk met name vanwege de natuur, zoals je tijdens je rondreis Scandinavische landen onmiddellijk zult ontdekken. Er zijn ontelbaar veel meren, bergen en fjorden te bewonderen, waar in Scandinavië je ook bent. Dus ben je een natuurliefhebber in hart en nieren, dan is dit een waar walhalla. Dit kun je zoal ontdekken tijdens je vakantie:

  • Noorwegen staat bekend om haar fjorden. De hele kust is indrukwekkend te noemen. Tijdens Rondreis Scandinavische landenhet bewonderen van de fjorden kun je gelijk een bezoekje brengen aan de gezellige stad Bergen met haar sfeervolle, gekleurde huisjes.
  • In Zweden is het landschap wat minder ruig, maar zeker heel bijzonder. In het noorden zijn bergen te vinden en verder grote bossen en meren. Je kunt er naar hartenlust kajakken als je avontuurlijk ingesteld bent. Ook leuk als er kinderen meereizen! Wie weet kom je ook nog wild tegen zoals een beer of eland, want daar heb je in Zweden altijd een grote kans op.
  • Met name in de winter is het erg mooi om Finland te bezoeken. Het witte winterlandschap is een plaatje! Ga er op een winterse tocht met sleehonden of trek er zelf op uit met een sneeuwscooter. Maar eigenlijk maakt het niet uit in welk seizoen je Finland – of een van de andere Scandinavische landen – bezoekt, want elke periode heeft haar charme.

Waar ligt Scandinavië op de kaart eigenlijk?

Wanneer je ervoor gekozen hebt om door Scandinavië te gaan rondreizen dan zijn er enkele alnden die je dus kan bezoeken maar ook een geweldig gebied, denk aan Lapland. Hieronder zijn enkele interessante websites voor een rondreis door een land/gebied in Scandinavië terug te vinden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *