Rondreis Scandinavische hoofdsteden

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië door de hoofdsteden ->

Rondreis Scandinavische hoofdsteden

Rondreis 4 grote steden van Scandinavië. Wat is er allemaal mogelijk en wat is aan te raden? Bekijk ook de reizen bij de specialist die er te maken zijn!
Rondreis Scandinavische hoofdstedenDe Scandinavische hoofdsteden – Oslo, Helsinki, Stockholm en Kopenhagen. Wil je hier shoppen, genieten van de stadslichten en de bezigheid van de steden ervaren? Je kunt een rondreis maken langs deze 4 levendige steden en tegelijkertijd genieten van de rust die Scandinavië te bieden heeft. Elke hoofdstad heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen, van Stockholm en zijn architectuur tot Kopenhagen als bruisende metropool en Oslo met zijn prachtige buiten recreatiegebieden en winkels die tot laat open blijven. Je vindt hier veel medereizigers en ervaart de vriendelijkheid van de Scandinavische bewoners in al zijn glorie. De prijzen liggen hoog, maar de kwaliteit ook! Kom hieronder meer te weten over het boeken van een rondreis Scandinavische hoofdsteden, de vier steden en informatie over de cultuur.

Bekijk hier meer over rondreizen door Scandinavië >>

Rondreis Scandinavische hoofdsteden

  • Zie de vier steden.

Een rondreis langs deze vier steden kun je maken in een vogelvlucht, of je kunt er langer de tijd voor nemen. 10 dagen is een veel genoemd tijdsbestek en is eigenlijk wel het minimum om een reis met inhoud te Rondreis Scandinavische hoofdstedenvolbrengen. Gezien de ideale mogelijkheden tot uitstapjes buiten de stad, kun je weken lang vertoeven. Zo kun je de magie van de steden combineren met de fjorden van Noorwegen en de stranden van het prachtige land. De steden liggen ver uit elkaar en bieden dus de mogelijkheid om een complete rondreis door Scandinavië op palen te zetten. Je reist per nachttrein, per bus of zelfs per schip voor oversteken. Reizen per auto is ook een optie, de wegen in Scandinavië zijn goed doch schaars, veilig maar enigszins langzaam (je mag niet overal even hard). (Rondreis Scandinavische hoofdsteden info)

  • Ervaar de cultuur.

Ervaar met een rondreis door deze 4 steden de cultuur van de vier landen. Elke stad heeft zijn verhaal die door middel van gemeentehuizen, musea, recreatiegebieden en universiteiten wordt verteld. Zo kun je de domkerk in Helsinki bezichtigen, met zijn prachtig uitzicht en concerten die hier regelmatig worden gehouden. In Stockholm vindt je het ABBA museum en het koninklijk paleis.

Bekijk hier de mooiste rondreizen voor Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *