Rondreis Scandinavië winter

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië in de winter ->

Rondreis Scandinavië winter

Rondreis Scandinavië winterAls je in de winter op zoek maar naar een spectaculaire bestemming om te genieten van ruige natuur, te winkelen in hippe steden en je te verbazen over de prachtige dieren, dan ben je in Scandinavië op de juiste plek. Neem nu bijvoorbeeld het hippe Kopenhagen. Deze Deense stad is niet groot en daardoor perfect in één of twee dagen te zien. Het hippe en vriendelijke karakter van de stad komt goed tot uiting in de leuke wijk Vesterbro. Hier vind je alle leuke restaurants en kleine vintage winkels. Bekijk hieronder meer informatie over een rondreis Scandinavië in de winter (Rondreis Scandinavië winter), meer over het Noorderlicht en de reizen die er te maken zijn.

Bekijk hier meer over rondreizen door Scandinavië in de winter >>

Rondreis Scandinavië winter

  • Spannende tochten & avontuur

Als je van avontuur houdt, is er in Scandinavië genoeg te vinden om te doen. Zo kun je op diverse plekken Rondreis Scandinavië wintereen tocht maken op een sneeuwscooter. Je kunt hier helemaal zelf beslissen waar je heen gaat en je kunt kilometers lang door de wildernis rijden. Om het helemaal af te maken kun je tijdens het ijsvissen je eigen vis vangen en ‘s avonds in het plaatselijke restaurant laten bereiden. Verser kan niet! Ook als je bijzondere dieren wilt zien kun je in Scandinavië uit de voeten. Er zijn overal veel boottochten te boeken die je heel erg dicht bij reusachtige walvissen en zelfs orka’s brengt.

  • Het Noorderlicht – Het mooiste wat je ooit gezien hebt

In Scandinavië zijn de nachten doorgaans koud, maar ook erg helder. Hierdoor zul je een sterrenhemel zien die je nooit meer zal vergeten. Ook os er in Scandinavië regelmatig een bijzonder natuurverschijnsel te zien. Het Noorderlicht, ook wel Aurora Borealis genoemd, verschijnt tijdens de winternachten vaak aan de hemel De prachtige groene en paarse kleuren, dansen over de toppen van de hemel. Als je hier optimaal van wilt genieten, dan kun je zelfs een nacht boeken in een glazen bungalow zodat het lijkt alsof je tussen de sterren de nacht doorbrengt. Tip: Kijk ook eens op: https://rondreislapland.nl/lapland-reis-noorderlicht/ en op https://rondreislapland.nl/lapland-vakantie-noorderlicht/ om meer informatie in te winnen over reizen naar het Noorderlicht.

Bekijk hier de winter rondreizen door Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *