Rondreis Scandinavië trein

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië ->

Rondreis Scandinavië trein

Een rondreis door Scandinavië per trein.
Rondreis Scandinavië treinDe trein is een geliefd transportmiddel voor elke rondreis aangezien treinreizen een eenvoudige manier is om door een vakantieland te trekken en tegelijkertijd van het langstrekkende landschap te genieten. Voor een rondreis door Scandinavië is de trein eveneens een prima optie, al zijn er wel enkele aspecten waar je rekening mee wil houden. Bekijk in dit artikel nog veel meer over een rondreis Scandinavië met de trein (Rondreis Scandinavië trein)!

Heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige rondreis door Scandinavië.

Bekijk hier meer over rondreizen door Scandinavië >>

Rondreis Scandinavië trein

  • Per trein door Scandinvië reizen is comfortabel.

In alle Scandinavische landen zijn de treinen nieuw en comfortabel. Daarnaast staan de treinen bekend als punctueel en het treinpersoneel als vriendelijk en behulpzaam.

  • Niet overal in Scandinavië rijden treinen.

Niet heel Scandinavië is per trein bereikbaar. Uiteraard rijden er geen treinen tussen Denemarken enerzijds en Noorwegen of Zweden anderzijds, maar ook in het meest noordelijke deel van Noorwegen en Finland is geen treinverkeer mogelijk.

  • Treinkaartjes op tijd boeken scheelt in de kosten.

Rondreis Scandinavië treinTreinkaartjes kunnen in alle Scandinavische landen eenvoudig online worden aangeschaft via de website van het spoorwegbedrijf. Door dit ruim voor de vertrekdatum te doen, kan je een mooi bedrag besparen. Deze korting is meer dan welkom aangezien treinkaartjes niet goedkoop zijn in Scandinavië. (Lees meer op: www.treinkaartjes.eu en op www.treinkaart.eu over het kopen van internationale treinkaartjes).

  • Kortingen voor jong, oud en pashouders.

Extra korting kan je soms krijgen indien je ouder bent dan 65 jaar of jonger dan 26 jaar. Daarnaast bestaat een Eurail Scandinavia Pass waarmee je voor een vast bedrag enkele dagen onbeperkt per trein door Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland kan reizen. Deze pas kost meer dan tweehonderd euro, zodat de aanschaf zich alleen loont wanneer je volop per trein reist, bijvoorbeeld bij een rondreis langs Kopenhagen, Oslo, Stockholm en Helsinki. (Rondreis Scandinavië trein tip)

  • Nachttrein in Scandinavië.

Slapend van de ene vakantiebestemming in Scandinavië naar de andere reizen is uiteraard ideaal voor wie zijn of haar schaarse vakantiedagen optimaal wil besteden. De nachttrein is dan een ideale optie. Deze treinen kennen dubbelslapers of reguliere bedden en veelal ook een treincoupé met een restaurant.

Bekijk hier de rondreizen door Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *