Rondreis Scandinavië tips

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië ->

Rondreis Scandinavië tips

Rondreis Scandinavië tipsScandinavië is een prachtige plek om te reizen gedurende elk seizoen. Maar je moet weten waaraan je begint. Graag willen we enkele tips meegeven aan de reizigers zodat ze weten wat ze in het achterhoofd moeten houden voor ze vertrekken. In dit artikel kom je nog meer te weten over de rondreis Scandinavië tips en heb je de mogelijkheid om een fantastische reis te boeken naar Scandinavië bij de specialist.

Door de mooiste reizen te bekijken bij de specialist kan je de reizen vergelijken en een mooie reis boeken die bij je past en waar je naar op zoek bent.

Bekijk hier de rondreizen door Scandinavië en tips >>

Rondreis Scandinavië tips

  • DE WINTER (DECEMBER-FEBRUARI) IN SCANDINAVIË

Natuurlijk zal het koud zijn, erg koud. Maar als je kunt omgaan met de winter in Scandinavië heeft het een aantal geweldige voordelen. Zo is de kans groot dat je het Noorderlicht te zien krijgt in Noorwegen, IJsland en Zweden. De beste tijd om het Noorderlicht te zien is december omdat de dagen extreem kort en droog zijn. Tijdens de winter kun je ook wat aan sport doen zoals langlaufen of ijsvissen. Gedurende de maand december zorgen de kerstversieringen voor een feestelijke sfeer in alle Scandinavische landen. (Rondreis Scandinavië tips)

  • DE LENTE (MAART-MEI) IN SCANDINAVIË

Rondreis Scandinavië tipsDe lente is een mooie periode om naar Scandinavië te reizen omwille van het weelderig groen, de langere dagen en de staalblauwe lucht. Maar je mag niet verwachten dat het constant mooi weer zal zijn. Tijdens de lente kan het ook nog heel koud en winderig worden, maar het zal veel milder zijn dan in de winter en ook van kortere duur. In tegenstelling tot de zomer, zijn er minder toeristen in de buurt en je zult waarschijnlijk een paar glorieuze dagen meemaken, vooral in het zuiden van Denemarken en Zuid-Zweden. Maar je kunt met je kledij toch maar best voorbereid zijn op elk weertype.

  • DE ZOMER (JUNI-AUGUSTUS) IN SCANDINAVIË

Geen verrassingen hier, juni, juli en augustus zijn de meest populaire maanden voor een reis in Scandinavië. Veel mensen houden van het gematigde, zonnige weer in heel de regio. De hoogtepunten van het seizoen Rondreis Scandinavië tipszijn het lokale verse fruit, zoals Deense en Zweedse aardbeien, en niet te vergeten de ondergaande zon diep in de nacht met de Midzomer vieringen in heel Scandinavië. (Rondreis Scandinavië tips)

  • DE HERFST (SEPTEMBER-NOVEMBER)  IN SCANDINAVIË

De herfst is een ondergewaardeerd seizoen in Scandinavië. Het is echt de moeite waard om er te reizen tijdens de herfst, die je zal betoveren met frisse schone lucht en kleurrijke bladeren. Met de winter in het vooruitzicht genieten ook de Scandinaviërs tot het uiterste van de herfst, in het bijzonder van de heerlijke seizoensgebonden gerechten zoals de krab in Noorwegen en appelgerechten in Denemarken. Hoewel het eind oktober al vrij kil kan worden is er in september vaak nog een aangenaam na-zomertje waarvan je echt kunt genieten, gebaad in het gouden licht van de herfst.

Tip: https://nl.wikipedia.org/wiki/Scandinavi%C3%AB.

Bekijk hier meer over rondreizen door Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *