Rondreis Scandinavië Noordkaap

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië en de Noordkaap ->

Rondreis Scandinavië Noordkaap

Noordkaap Scandinavië. Wat is er allemaal mogelijk als je een mooie rondreis door Scandinavië Noordkaap wilt gaan maken? Lees meer in dit artikel.
Rondreis Scandinavië NoordkaapDe Noordkaap in Scandinavië is een geliefde plek. Hier kun je de middernachtzon in de lange zomernachten meemaken. Nachten waar het nooit helemaal donker wordt. En genieten van de heerlijke temperaturen overdag.  Kom in dit artikel nog veel meer te weten over het maken van een geweldige rondreis Scandinavië Noordkaap, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen te bekijken bij de specialist.

Heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige rondreis door Scandinavië Noordkaap!

Bekijk hier meer over rondreizen door Scandinavië Noordkaap >>

Rondreis Scandinavië Noordkaap

Noordkaap per rondreis.
Neem de Noordkaap mee wanneer je een 21 of 28 daagse rondreis doet. Begin de reis in Kiel, maak de overstap per boot naar Noorwegen- te Oslo. Vanuit daar richting Trondheim, Bode en Skaidi. Passeer Tromson, de meest noordelijke universiteitsstad van de wereld. Daar bij Skaidi zul je het noordelijkste puntje van Noorwegen bereiken: de Noordkaap. Verblijf hier één of twee dagen, om de nachtzon mee te krijgen.

De Noordkaap bereik je onder begeleiding, via een bus of met eigen vervoer. Er zijn toeristische aangelegenheden, waaronder een restaurant, een winkel en een bioscoop. Maar je komt bij Noordkaap voor de stilte en die kun je daar ook ervaren. Het prachtige uitzicht is iets unieks en draagt bij aan een onvergetelijke ervaring.

Knivskjellodden.
Tevens kun je bij de Noordkaap de Knivskjelodden bereiken. Dit is het meest noordelijkste puntje van Europa (71° 11′ 08′). Ook kun je onderweg naar Skaidi en de Noorderkaap nog voor Tromsø de prachtige Lofoten Eilanden bezoeken. Wat vind je hier precies? Prachtige bergpieken, stranden en de open zee met prachtige uitzichten. Neem ook een kijkje bij de karakteristieke stille havenstadjes, die de ziel van Scandinavië in zich ademen. De bevolking hier is vriendelijke en gastvrij, maar ook zij houden van de stilte, de nachten van Noorwegen en de visserij. Supermarkten zijn er maar schaars, ze gaan bovendien vroeg dicht. Toch is het gebied ingericht op toeristen en kun je overal wel wat vinden.

Vervolgens daal je vanaf de Noordkaap af naar Finland. Daar zul je Finland door het midden kunnen kruizen, door de natuur en de Nationale Parken. Je kunt ervoor kiezen via Rovaniemi te gaan, waar tevens een luchthaven is gevestigd, of je kunt via de westkust of oostkust van Finland neerwaarts gaan.

Tip: https://rondreisnoorwegen.eu/ meer informatie over de Noordkaap in Noorwegen.

Bekijk hier de Noordkaap Scandinavië rondreizen >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *