Rondreis Scandinavië ervaringen

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië en ervaringen ->

Rondreis Scandinavië ervaringen

Rondreis Scandinavië ervaringenDe ervaringen van een rondreis in Scandinavië zijn vrijwel allemaal positief. De gekleurde lucht, de ongerepte natuur, de mogelijkheid om overal te kamperen, de drukte van de steden en de knusheid van de plaatselijke vissersdorpjes. Echte wandelaars zijn positief over hun avonturen in het middelland en vakantiegangers zijn te spreken over de Wellness Resort ervaring. In dit artikel kom je meer te weten over de rondreis Scandinavië ervaringen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis en deel ook jou ervaring met die van anderen wanneer je een mooie reiservaring hebt met Scandinavië.

Bekijk hier de rondreizen door Scandinavië >>

Rondreis Scandinavië ervaringen

  • Een ervaring voor het leven.

Het besturen van een hondenslee op een licht karretje met twee rengrage Huskies is een enorm krachtige ervaring. De sneeuw, de snelheid, en dan proberen te sturen! Daarnaast zijn er zoveel mooie meren om in te vissen in Scandinavië. Tegen de Zweedse grens bijvoorbeeld in het gebied rondom Trysil, daar vang je zalmen die je kunt eten en kun je perfecte bergwandelingen (toch steil) maken.

  • Lange tochten.

Rondreis Scandinavië ervaringenWandeltochten maak je overal in Scandinavië. De ruigheid van Lapland en de weid gestrekte velden in Noorwegen. Flinke wandeltochten van 6 uur om wat moois te zien, het zien van de mooiste gletsjer van Europa: Jostedalsbreen. Ijspegels en het lopen op ijs, gevaarlijk maar een ervaring. Elkaar zekeren hoort hierbij en versterkt de band met je medereizigers. Daarnaast een prachtige wandeling op het eiland van Runde, waar de vogels talrijk zijn en je zeearenden met het blote oog spotten kunt. Papegaaiduikers zijn hier niet altijd te vinden. Het meenemen van een verrekijker is hier gewenst. Picknicken op een bergtop of in een dal, het brengt je in een wonderlijk sprookje waar je zelfs omgeven kunt zijn van het wild, rendieren en elanden. Lekker een dutje doen in de grasvelden en genieten van de heerlijke temperaturen (20-30 graden in de zomer).

Rondreis Scandinavië, bespaartips

  • Hoge kosten? Wat valt er te besparen?

Beperk je kosten en eet goedkoop. Verblijf in hutten (hytten) of gewoon in goedkope hostels. Eten en drinken is helaas duur, maar vooral luxe middelen als drank en kaas spannen de kroon. Door op één van de links te klikken kom je bij de reisspecialist terecht waar je de mooiste rondreizen door Scandinavië kunt gaan boeken.

Linktips:

  1. https://rondreisnoorwegen.eu/goedkope-rondreis-noorwegen/
  2. https://rondreislapland.nl/goedkope-rondreis-lapland/

Bekijk hier meer over rondreizen door Scandinavië en ervaringen >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *