Rondreis Scandinavië caravan

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië ->

Rondreis Scandinavië caravan

Rondreis door Scandinavië met de caravan maken? Wat is er allemaal mogelijk? 
Rondreis Scandinavië caravanEen caravan is ideaal om in één vakantie zowel het natuurschoon als de bijzondere steden van Scandinavië te bezoeken. Voor een prettige rondreis door Scandinavië met de caravan zijn er wel enkele aandachtspunten. In dit artikel kom je meer te weten over het maken van een rondreis met de caravan door Scandinavië. Ook heb je de mogelijkheid om meer informatie in te winnen bij reisorganisaties, kan je de reizen bekijken en vind je nog enkele websites terug waar je alles kan terugvinden over met de caravan rondreizen door Noorwegen bijvoorbeeld. Kom hieronder meer te weten over een rondreis Scandinavië caravan.

Bekijk hier meer over rondreizen door Scandinavië met een caravan >>

Rondreis Scandinavië caravan, vrijheid en meer

  • Boek de caravan ruim op tijd

Doordat een caravan zo geschikt is voor een rondreis door Scandinavië is er onder toeristen in de Scandinavische landen volop vraag naar caravans. Vooral in het hoogseizoen loont het zich om al ruim voor aanvang van de rondreis door Scandinavië een caravan te boeken.

  • Plan niet alles maar geniet van je vrijheid

Het belangrijkste voordeel van een caravan is dat je niet van hotels afhankelijk bent maar vrijuit kan reizen. Stippel dus niet al voorafgaand aan je rondreis de hele vakantie uit, maar laat je juist verrassen door wat op je pad komt. Zo kan je bijvoorbeeld lang blijven bij een prachtig stukje natuur dat je prima bevalt of juist Rondreis Scandinavië caravansnel wegtrekken bij een tegenvallend stadje.

  • Wildkamperen mag met tent, niet met caravan

Scandinavië is beroemd om de liberale regels als het op wildkamperen aankomt, maar bedenk hierbij dat de vrijheid om in het wild te kamperen geldt voor kampeerders met tenten maar niet voor caravans. Je zal dus altijd een plekje op een camping moeten vinden.

  • Rijd voorzichtig en bedachtzaam

Caravans die aan toeristen worden verhuurd zijn veelal groter dan de typische Nederlandse caravan. Dus zelfs wanneer je in Nederland al ervaring hebt opgedaan met het rijden met een caravan, kan de huurcaravan besturen een geheel nieuwe ervaring zijn. Let er met name op dat in bijvoorbeeld Noorwegen de straatborden dichter op de weg staan dan in Nederland. Voorkom dat je één van deze borden raakt door niet te dicht langs de rand van de weg te rijden.

  • Verzeker je tegen schade

Een schadeverzekering is ideaal voor een zorgeloze rondreis door Scandinavië met de caravan.

Rondreis Zweden caravan

Met de caravan door Zweden rondreizen en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Voor meer informatie over het rondreizen door Zweden: www.rondreiszweden.eu.

Bekijk hier de caravan reizen door Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *