Rondreis Scandinavië 21 dagen

Lees hier meer over de rondreizen door Scandinavië voor 21 dagen ->

Rondreis Scandinavië 21 dagen

21 dagen in Scandinavië doorbrengen? Dan kan je waarschijnlijk wel wat tips gebruiken! Bekijk hieronder meer over een rondreis door Scandinavië voor 21 dagen.
Rondreis Scandinavië 21 dagenTijdens een rondreis van 21 dagen in Scandinavië kun je veel zien. Er is enorm veel keuze vanuit georganiseerde reizen, waarbij je binnen 21 dagen voor een fikse prijs het meest wat Scandinavië te bieden heeft, te zien krijgt. Maar ook zijn er individuele trips die je zelf kunt uitstippelen, waarmee je de ultieme vrijheid van Scandinavië het best ervaart. Kom hieronder meer te weten over een rondreis Scandinavië 21 dagen, ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis uit te zoeken.

Klik op onderstaande links om de mooiste reizen te bekijken bij de reisspecialist.

Bekijk hier de 21 dagen door Scandinavië rondreizen >>

Rondreis Scandinavië 21 dagen

  • Door de drie landen.

Denemarken, Finland en Noorwegen kun je binnen 21 dagen goed zien. Kopenhagen, Oslo en Helsinki zijn hierbij inbegrepen, mocht je dat willen. Je kunt ook op’ten om te reizen via kleine vissersdorpje en langs de kust. Een voorbeeldreis is er een die zijn aanvang heeft in Ribe, Denemarken. In grote lijnen reis je dan over Rondreis Scandinavië 21 dagenSkagerrak met de boot, direct richting Oslo. Je reist dan langs de westkust van het prachtige Noorwegen, en gaat via het noordelijke Roros richting de hoofdstad van Zweden: Stockholm. Er is genoeg gelegenheid om de rust van de visserdorpjes tussen deze grote steden te ervaren. Ook vind je enorm veel natuur. Via Stockholm trek je door centraal Zweden, dwars door zijn ongerepte natuur en kom je uiteindelijk in Kopenhagen terecht.
Je kunt in deze gebieden gebruik maken van treinritjes, je eigen gehuurde auto, de camper of de bus. (Rondreis Scandinavië 21 dagen tip)

21 dagen Scandinavië te voet

  • 21 dagen met de voet.

Voor de wandelaars kun je verschillende routes in 21 dagen afleggen. 21 dagen in Noorwegen is geen probleem: er zijn honderden hutten waar je terecht kunt en je kunt je wandelingen door bergen, langs de kust en door het midden van Noorwegen houden. Ook kun je vanaf Noorwegen, Oslo, een wandeltocht uitzetten naar Helsinki. Dit is een wandeling die in 21 goed te doen is, maar wel een zware tocht is. Vrij kamperen is overal toegestaan in Scandinavië, maar let op de Nationale parken en privé terreinen. Respect voor de natuur is een gegeven in het gebied: je kunt overal gebruik van maken, maar dient netjes om te gaan met wat er is en geen rommel achter te laten.

Tip: Kijk ook eens op www.rondreisnoorwegen.eu en op www.rondreislapland.nl voor prachtige rondreizen in Scandinavië voor bijvoorbeeld 21 dagen.

Bekijk hier meer over 21 dagen Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *