Rondreis Noord Scandinavië

Lees hier meer over de Noord Scandinavië rondreizen ->

Rondreis Noord Scandinavië

Noord Scandinavië, wat is er allemaal mogelijk als je een rondreis wilt maken door het Noorden van Scandinavië? 
Rondreis Noord ScandinaviëMenig wandelaar en reiziger vindt Noord Scandinavië een van de mooiste plekken op aarde. In Noord Scandinavië, Noorwegen, Finland, Lapland en Zweden, vindt je bijvoorbeeld de Noordkaap in Noorwegen. Hier kun je het beroemde middernachtzon bezichtigen. In Lapland vindt je de echte wildernis, koude winters en ongerepte natuur. In dit artikel kom je meer te weten over het maken van een rondreis door het Noorden van Scandinavië (rondreis Noord Scandinavië).

Wanneer je de reizen wilt bekijken voor o.a. Noord Scandinavië dan kan je op één van onderstaande links klikken.

Bekijk hier de mooiste rondreizen voor Scandinavië >>

Rondreis Noord Scandinavië

  • Ervaar de seizoenen

De ervaring in Noord Scandinavië is sterk afhankelijk van het seizoen waarin je reist. De kleuren van de
herfst in september en oktober zijn een prachtige bezichtiging op de uitgestrekte vlakten van Lapland. Het beginnende leven in de Lente en de ontdooiende riviertjes zorgen voor een energie die je nergens anders zult ervaren. De kou van de diepe winter is iets waar je tegen moet kunnen, maar geven wel uitstekende gelegenheid om er met een huskeyslee en langlaufen, met de groep of alleen, erop uit te trekken. De lange dagen in de zomer, de maanden juni, juli, augustus en september, zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Rondreis Noord ScandinaviëDe temperaturen zijn aangenaam en vaak hoger dan in Nederland.

Daarom kan het geweldig zijn om een prachtige rondreis te maken door Noord Scandinavië, bijvoorbeeld Lapland. Aan de zijkant van deze pagina zie je een excursie die gemaakt kan worden met sledehonden. Dit kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Hieronder kom je nog meer te weten over een mooie rondreis die er te maken is door Noord Scandinavië.

Rondreis Noord Scandinavië, drie landen, vrijheid en meer

  • Ervaar de drie landen

Een rondreis met hutten is een uitstekende manier om de drie landen van Noord Scandinavië in al hun glorie te ervaren. Wandel van hut naar hut, over de grenzen, langs de rivieren en door de bossen. Een begeleider of berggids kun je bij verschillende organisaties vinden, maar alleen op avontuur kan natuurlijk ook.
Een geliefde route brengt je langs de Noordkaap.

  • Ervaar de vrijheid

In Noord Scandinavië ben je vrij. Overal kamperen is toegestaan, eten van natuurlijke vruchten en voeding is toegestaan. In Noord Scandinavië is deze wisselwerking van de mens en natuur gebaseerd op respect: wie zal er ook zo’n mooi landschap vervuilen? De vrijheid van kamperen zorgt ervoor dat je werkelijk alles kunt doen: ergens wat langer blijven of kiezen om door te reizen. Natuurlijk vind je ook in Noord Scandinavië goede campings met uitstekende faciliteiten.

Tip: Neem ook eens een kijkje op: www.reislapland.nl en op www.rondreisnoorwegen.eu voor het maken van een mooie rondreis door het Noorden van Scandinavië. Zelf een tip toevoegen aan deze pagina dat kan ook, je kan dan hieronder het formulier invullen.

Bekijk hier meer over rondreizen door Noord Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *