Rondreis met camper door Scandinavië

Lees hier meer over de rondreizen door Scandinavië ->

Rondreis met camper door Scandinavië

Rondreis door Scandinavië met de camper! Een fantastische ervaring!
Rondreis met camper door ScandinaviëMet de camper door Scandinavië is de beste manier om de pracht van Scandinavië te ervaren. De vrijheid die je met de camper gegund is in combinatie met de talloze mogelijkheden, wegen die je kunt afleggen en de tijd die je kunt nemen, maken het reizen met de camper een van de aantrekkelijkste opties voor een rondreis. Kom in dit artikel meer te weten over een rondreis met camper door Scandinavië. Ook heb je de mogelijkheid om een mooie rondreis te boeken.

Door hieronder op één van de links te klikken heb je de mogelijkheid om een mooie rondreis of vakantie te boeken in Scandinavië.

Bekijk hier meer over rondreizen door Scandinavië met de camper >>

Rondreis met camper door Scandinavië

  • Bepaal je route

In Noorwegen kun je prachtig langs de westkust de fjorden, havenstadjes en de eindeloze vergezichten van de zee berijden per camper. Je kunt het noordelijkste puntje van Noorwegen bereiken: de Noorderkaap en de nachtzomers van Scandinavië ervaren. Benzine in Noorwegen ligt lager dan in Zweden, maar is niet het allergoedkoopst. Toch zul je besparen, omdat je al over een slaapplek beschikt en ergens maar hoeft te stoppen voor een overnachting. Kamperen kan vrijwel overal in Scandinavië, je camper neerzetten ook. (Rondreis met camper door Scandinavië tip)

  • De steden

Rondreis met camper door ScandinaviëMaak je wegwijs door de steden waar de lampen ‘s nachts branden: Oslo, Helsinki en Kopenhagen. In deze steden is de drukte uiteraard groter, maar is de veiligheid het grootst van Europa. Er gebeuren weinig ongelukken op de weg in Scandinavië, mensen rijden rustig en volgens de regels. De wegen zijn doorgaans in het midden van de landen, buiten de steden om, goed en van kwaliteit. Maar pas op: grindpaden kunnen voorkomen, maar kun je vermijden door je reis goed uit te kiemen. Proviand is belangrijk, want als je eenmaal in de natuur rijdt zul je niet snel een tankstation (waar ze overigens alleen Marsen verkopen) vinden.

Rondreis met camper door Noorwegen & Zweden

Richting het Noorden van Scandinavië.
Via de E45 van Götenborg bereik je het Noorden. Dit is de langste snelweg van Zweden: 1690 kilometer lang en biedt een snelle verbinding tussen Narvik en de populaire Lofoten eilanden in Noordwest Noorwegen.
Niet alle wegen zijn elk seizoen open! De Zweedse ‘Wildernis’ route is gesloten tussen 6 juni en 15 oktober.

Tips: Kijk ook eens op www.rondreiszweden.eu, www.rondreisnoorwegen.eu en op www.rondreislapland.nl om meer informatie in te winnen over de landen en gebieden om er doorheen te reizen. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis door Scandinavië met de camper.

Gerelateerde pagina: https://rondreisscandinavie.com/camperreis-scandinavie/.

Bekijk hier de camper rondreizen in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *