Outdoor vakantie Scandinavië

Lees hier meer over de outdoor vakanties in Scandinavië ->

Outdoor vakantie Scandinavië

Outdoor vakantie ScandinaviëScandinavië bestaat uit Noorwegen, Finland en Zweden. Voor de natuurliefhebbers is Scandinavië een droom die waar komt. Prachtige bossen, kabbelende riviertjes en de kans op het spotten van echt wild. De beste manier om Scandinavië in zijn puurheid te ervaren is via een outdoor vakantie en dit wordt dan ook door veel natuurliefhebbers gedaan. Bekijk hieronder meer over een outdoor vakantie Scandinavië, ook heb je de mogelijkheid om een mooie outdoor vakantie te boeken bij de reisspecialist.

Bekijk hier de outdoor vakanties in Scandinavië >>

Outdoor vakantie Scandinavië

  • Denk aan de juiste voorbereiding

Enige ervaring is gewenst: Scandinavië heeft een ruige natuur, gletsjers en is ruig en ongerept. Voor een outdoor rondreis in dit gebied dien je over goede spullen te beschikken. Wandelschoenen, een backpack met regenjas, slaapzak en zaklamp. Proviand en genoeg water, een plattegrond en een GPS systeem. Door met mensen te spreken die outdoor hebben gereisd door Scandinavië kun je handige tips opdoen.

Jotunheimen Nationaal Park in Noorwegen biedt verschillende outdoor rondreis mogelijkheden, met een Outdoor vakantie Scandinaviëbegeleider en een groep, of alleen met je partner of reisgenoot. Wat kun je doen in het Jotunheimen Nationaal Park? Van hut naar hut wandelen, overnachten onder de hemel en genieten van de indrukwekkende uitzichten. (Outdoor vakantie Scandinavië tip)

  • Outdoor activiteiten

Dit park biedt zoals veel parken in Scandinavië verschillende activiteiten: van kajakstochten tot overnachtingen in de open lucht of traditionele boerderijen of berghutten. Zo ervaar je Scandinavië het beste en heb je kans om de lokale bevolking te ontmoeten.

Outdoor vakantie Zweden en meer

De kust van Noorwegen leent zicht perfect voor wandeltochten, waarbij je tevens kunt kiezen voor een boottocht. Maar je kunt ook langlauftochten maken in het midden van Noorwegen, Finland of Zweden. Trek er met een gids op uit, of laat je voortrekken door een traditionele huskeyslee. Schaatsen is ook een outdoor activiteit die je overal in Scandinavië kunt doen en waarmee je prima van plek naar plek kunt komen. Schaatsen met bepakking kan zwaar zijn, dus reken erop dat je met een goede fysieke (en mentale) conditie deze vakantie onderneemt.

Lees meer over outdoorvakanties in Scandinavië op: www.rondreislapland.nl, www.rondreisnoorwegen.eu en op www.rondreiszweden.eu. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige outdoor reis!

Bekijk hier de outdoor rondreizen in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *