Individuele rondreis Scandinavië

Lees hier meer over de individuele rondreizen in Scandinavië ->

Individuele rondreis Scandinavië

Indrukwekkende individuele rondreizen in Scandinavië.
Individuele rondreis ScandinaviëReizen naar mooie nationale parken in Finland, Noorwegen en Zweden en naar de Noordkaap, het uiterste punt van Europa; dat kan met een individuele rondreis in Scandinavië. Het noorden van Europa staat bekend om grote wouden van Zweden, de vele meren in Finland en de fjorden in Noorwegen. Wanneer je je eigen rondreis plant, kies je zelf welke gebieden je wilt zien en dat maakt je reis extra bijzonder. Maak nu een prachtige individuele rondreis door het unieke Scandinavië (individuele rondreis Scandinavië) en geniet van de mooie omgeving!

Bekijk hier de individuele rondreis in Scandinavië >>

Individuele rondreis Scandinavië

Rondreis door de Scandinavische landen

Het gebied waarin Scandinavië zich bevindt, is 28 keer zo groot als Nederland. Welke plekken zijn echt de moeite waard om te bezoeken?

  • Het Merengebied in Finland
  • Het Noorderlicht in Noorwegen
  • De Noordkaap
  • De Zweedse hoofdstad Stockholm

Individuele rondreizen Scandinavië, Lapland en de Lofoten

Reizen naar Lapland

Individuele rondreis ScandinaviëVanuit Finland kun je doorreizen naar Lapland, hier zit je boven de poolcirkel en kun je bijvoorbeeld een boerderij met rendieren bezoeken en prachtige wandelingen maken. Daarnaast is het Nationaal Park Urho Kekkonen een aanrader wanneer je van hiken houdt. Dit park ligt aan de oostelijke grens van Rusland en heeft een oppervlakte van meer dan 2500 km². Je kunt een auto huren in Finland, om zo het land te bekijken. (Lees meer over Lapland op: www.rondreislapland.nl en op www.rondreislapland.com).

Hoogtepunt: Lofoten

Een van de mooiste plekken in Noorwegen is de eilandengroep Lofoten. In de plaats Svolvær kun je goed overnachten en er zijn diverse gezellige restaurants in het centrum. Vanuit deze plek kun je de Lofoten verkennen. Via de E10, de nationale weg van Noorwegen, kun je naar het dorp Å rijden. Dit ligt op het meest zuidelijke punt van de Lofoten. De E10 biedt een van de mooiste routes in heel Scandinavië. Vissersplaatjes, bergen en zee zijn een aantal van de uitzichten die je onderweg tegenkomt. Een individuele rondreis in Scandinavië is een echte ervaring: van bijzondere natuur tot aan mooie cultuur; je vindt het in de Scandinavische landen. (Lees meer over de Lofoten op: www.rondreisnoorwegen.eu)

Bekijk hier de individuele rondreizen in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *