Goedkope rondreis Scandinavië

Lees hier meer over de goedkope rondreizen in Scandinavië ->

Goedkope rondreis Scandinavië

Tips voor een goedkope rondreis door Scandinavië.
Goedkope rondreis ScandinaviëScandinavië is één van de welvarendste delen van de wereld, zodat het prijsniveau hier ook navenant hoog ligt. Een goedkope rondreis door Scandinavië is echter alsnog mogelijk wanneer je slimme keuzes maakt voor je reis, verblijf en eten. Op deze pagina kom je meer te weten over het boeken van een goedkope rondreis door Scandinavië (Goedkope rondreis Scandinavië), ook heb je de mogelijkheid om de reizen te bekijken bij de reisspecialist. Heel veel plezier met het vinden en het uitzoeken van een mooie goedkope rondreis door het unieke Scandinavië.

Bekijk hier meer over goedkope rondreizen in Scandinavië >>

Goedkope rondreis Scandinavië

  • De trein is niet altijd de goedkoopste optie 

Transport is een belangrijke uitgavenpost bij elke rondreis. Hoewel de trein populair is onder toeristen, is dit niet altijd het aan te bevelen transportmiddel voor een goedkope rondreis door Scandinavië. In Denemarken is de trein bijvoorbeeld meer dan twee keer zo duur als de bus. Vergelijk voor een goedkope rondreis door Scandinavië dus altijd verschillende transportmethoden met elkaar.

  • Richt je voor stedentrips op de kleinere stadjes

Goedkope rondreis ScandinaviëKopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm zijn prachtige steden, maar ook dure plaatsen. Het échte Scandinavië vind je bovendien juist in de kleinere, authentiekere steden. Liefhebbers van stedentrips kunnen in Noorwegen bijvoorbeeld beter trekken naar stadjes zoals Alesund of Trondheim die eveneens volop bezienswaardigheden kennen maar vooral véél goedkoper zijn dan de grote Noorse steden. (Goedkope rondreis Scandinavië tip)

  • Bezoek de vele gratis bezienswaardigheden

Wil je toch naar Kopenhagen, Oslo, Helsinki of Stockholm? Richt je voor een goedkope rondreis door Scandinavië dan op de vele kosteloos toegankelijke musea en rondleidingen.

  • Supermarkten in plaats van restaurants

Een voor de hand liggende manier om geld te besparen op een vakantie is zelf eten inkopen in plaats van uit eten gaan. Scandinavië kent gelukkig tal van budgetsupermarkten met redelijke prijzen, waaronder Aldi, Netto en Fakta.

  • Trek erop uit met een tent

De verblijfkosten zijn veruit de grootste kostenpost bij elke reis, zeker bij een vakantie naar Scandinavië. Een goedkope rondreis door Scandinavië is echter alsnog mogelijk wanneer je er met de tent op uit trekt. In Scandinavië is wildkamperen namelijk toegestaan, zolang je niet langer dan één nacht op dezelfde plek verblijft. Campings zijn uiteraard ook vele malen goedkoper dan hotels. (Goedkope rondreis Scandinavië tip)

Website tips:

Bekijk hier de goedkope rondreizen in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *