Cruise vakantie Scandinavië

Lees hier meer over de cruise vakanties in Scandinavië ->

Cruise vakantie Scandinavië

Spannend en ontspannend! Boek een geweldige cruise vakantie naar Scandinavië.
Cruise vakantie ScandinaviëEen cruise in de Scandinavische wateren biedt een schat aan prachtige landschappen, historische bezienswaardigheden en spannende belevenissen voor iedereen. Cruises naar Noorwegen, Scandinavië en het Noordpoolgebied zijn heel wat kouder dan de gemiddelde cruise, maar met hun fascinerende dieren in het wild, prachtige natuurlijke landschappen en hun unieke cultuur is het zowel spannend als ontspannend. Hieronder lees je nog meer over een cruise vakantie Scandinavië.

Er zijn zeker nog mogelijkheden om het aantal cruiselijnen in dit deel van de wereld uit te breiden. Deze cruises bieden ongelooflijke nieuwe mogelijkheden voor de reizigers. Als je nu op zoek bent naar het Noorderlicht, de ijsberen of de magie van de Noorse fjorden dan moet je zeker eens een Scandinavische cruise boeken. De havens van vertrek zijn meestal Oslo, Kopenhagen, Stockholm en Helsinki. Maar ook vanuit Sint-Petersburg en Tallinn zijn er regelmatig afvaarten. Alle vertrekhavens bieden voor elk wat wils, het zijn levendige historische steden die ook gezinsvriendelijke zijn.

Bekijk hier de cruise vakanties in Scandinavië >>

Cruise vakantie Scandinavië, wel of niet?

  • Nog niet zeker?

Cruise vakantie ScandinaviëLees hieronder meer over enkele van de belangrijkste gebieden die je zou kunnen bewonderen op een cruise in Scandinavië. Je kan kiezen tussen een korte cruise die enkel het zuiden van Scandinavië en langere vaarten die een aantal belangrijke Baltische havens aandoen en de mogelijkheid bieden om met kleinere schepen door te varen tot het noordpoolgebied, waar ze Honningsvag en Tromso aandoen, Groenland en de Faeröer-eilanden. De cruises kunnen natuurlijke alleen in zomer de Noordpool aandoen en in de winter brengen ze jou in de Antarctische wateren.

  • 5-sterren cruise vakantie Scandinavië

Afhankelijk van jouw budget kan je natuurlijk ook kiezen voor een luxe cruise. Het is de perfecte manier om jezelf en jouw dierbaren te laten verwennen aan boord van een van de prachtige cruiseschepen die je naast de prachtige natuur, verwennen met dansavonden, bezoek aan een klasse restaurant of een verwenbeurt in een wellnesscentrum aan boord. Je geniet echt van een 5-sterren accommodatie op zee, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt.

Andere links:

  1. https://rondreisnoorwegen.eu/cruise-noorwegen/
  2. https://noorwegenvakantie.net/rondreis-noorwegen-14-dagen/ (14 dagen cruise)
  3. https://rondreiszweden.eu/groepsreis-zweden/ (cruise / groepsreis door Zweden/Scandinavië)

Bekijk hier meer over een cruise vakantie in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *