Bungalow rondreis Scandinavië

Lees hier meer over de bungalow rondreizen in Scandinavië ->

Bungalow rondreis Scandinavië

Bungalow rondreis ScandinaviëIn de noordelijkste delen van Europa kun je genieten van veel variatie. Uiteraard is er de mooie natuur met de bijzondere fjorden, de uitgestrekte sneeuwvlakten en de avontuurlijke gletsjers, maar ook in de steden in van alles te zien en te doen. In Scandinavië zijn veel steden die zeker een bezoek waard zijn en daarom gaan we je alles vertellen over de beste plekken voor een vakantie in Scandinavië. In dit artikel kom je meer te weten over een bungalow rondreis Scandinavië, ook heb je de mogelijkheid om een rondreis te boeken naar Scandinavië. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een bungalow reis in Scandinavië.

Bekijk hier meer over bungalow rondreizen in Scandinavië >>

Bungalow rondreis Scandinavië, meer info

  • Oslo

De hoofdstad van Noorwegen heeft 600.000 inwoners en is daarmee een kleine wereldstad. Door verschillende branden in de 19e en 20e eeuw zie je veel nieuwe gebouwen staan, maar vergis je niet. De eerste Vikingen begonnen Oslo al te bouwen in 1040! Een voorbeeld hiervan is het Akershus, een vesting van maar liefst 800 jaar oud waarbij je door middel van een audio tour alles leert over deze vesting, maar ook over de begindagen van de stad Oslo. Een sterk staaltje architectuur zie je terug in het operagebouw. Dit moderne en indrukwekkende gebouw beschikt bijvoorbeeld over een enorm schuin dak waar je kun Bungalow rondreis Scandinaviëgenieten van het uitzicht over het mooie Oslofjord.

  • Kopenhagen – Struinen langs vintage winkels en hippe cafe’s

De hipste stad van Scandinavië is Kopenhagen! Naast de publiekstrekkers zoals Nyhavn, de Kleiner zeemeermin en de prachtige kanalen (Kopenhagen wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd), moet je zeker een bezoek brengen aan de wijk Vesterbro. Deze voormalige industriewijk, is de laatste jaren omgetoverd tot dé hotspot als het gaat om kunst, cultuur en eten. De wijk ligt pal naast het treinstation en is een attractie op zich. De mooie oude fabriekspanden zijn aangekleed met bijzondere street art en je kunt er uren rondsnuffelen in allerlei vintage winkeltjes. Vanaf Vesterbro loop je gelijk het zogenaamde “Meat District” in. Van oudsher een deel van de wijk waar al het vlees verwerkt werd, maar nu de plek van de hipste restaurants en cafés!

Bungalow rondreis Zweden

Een rondreis door Zweden maken en wil je overnachten in bungalows? Wat is er allemaal mogelijk? Klik op één van de links om naar de rondreis specialist te gaan! Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van een mooie bungalow rondreis door Scandinavië, Zweden of een ander land/gebied in Scandinavië.

Bekijk hier de bungalow vakanties in Scandinavië & Zweden >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *