Budget rondreis Scandinavië

Lees hier meer over de rondreizen in Scandinavië ->

Budget rondreis Scandinavië

Budget rondreis ScandinaviëDenemarken, Zweden en Noorwegen. Drie prachtige landen, ook wel vaak in zijn geheel Scandinavië genoemd, wat voor velen een droombestemming vormt. De intrigerende steden, de prachtige en rustgevende natuur,.. Maar wanneer prijzen tevoorschijn komen scrollen heel wat avonturiers teleurgesteld verder. En dat terwijl een reisje richting net Noorden niet eens duur hoeft te zijn! Het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt en we sommen dan ook met plezier de handigste tips op om een onvergetelijke Budget reis te maken in Scandinavië (Budget rondreis Scandinavië)!

Bekijk hier meer over budget rondreizen door Scandinavië >>

Budget rondreis Scandinavië, tips

  • Kies de juiste periode

Hoewel een last minute trip een echte kick kan geven, is het beter voor de portemonnee om je trip ruim op voorhand te plannen. Kies hierbij ook de goede periode uit! Op momenten dat iedereen de vakantiesferen opzoekt, zoals juli en augustus, of tijdens winterse feestdagen zoals kerst, schieten de prijzen van vliegtuigtickets ongetwijfeld omhoog. Boek je vakantie daarom in het laagseizoen en geniet van lagere prijzen en een kalmere omgeving.

  • Verplaats je goedkoop

Budget rondreis ScandinaviëEenmaal je in het land bent aangekomen is het natuurlijk belangrijk om je veilig en nog steeds budgetvriendelijk van punt A naar punt B te verplaatsen. Terwijl er aan treinen en bussen vaak een prijskaartje hangt, zijn er ook goedkopere mogelijkheden. Vooral wanneer je niet alleen bent is liften een veilige en sociale optie. Een soortgelijke manier van verplaatsen is het gebruik maken van lift-apps zoals BlaBlaCar. Dankzij een leuk gesprek onderweg ben je voor je het beseft op de gewenste locatie!
De actieve reiziger kan zich uiteraard heel goedkoop en milieuvriendelijk verplaatsen door beroep te doen op de goede oude fiets of op eigen benen. Een fietsritje of een goede wandeling door de natuur van Scandinavië brengt je niet enkel naar je locatie, maar geeft je ook nog eens een kijkje op plaatsen waar een automobilist niet komt.

  • Wie het kleine niet eert

Reizen hoeft helemaal niet duur te zijn! Je kunt er uiteraard voor kiezen iedere dag een duur restaurant te bezoeken, maar een gemakkelijke maaltijd met vrienden rond een kampvuur is eveneens gezellig. Door het aankopen van eten in de supermarkt kan een reis plots heel wat goedkoper worden.

Op veel plaatsen in Scandinavië is wildkamperen nog gewoon toegestaan, maar ook camping zijn vlot te vinden. Geniet van de sterrenhemel en snuif de natuur op terwijl je geniet van het idee hoeveel geld je hiermee hebt bespaard.  Toch liever een zacht bed? Zoek dan (op voorhand) een leuke herberg, jeugdhuis of goedkoop hostel op de route. Ook hier kun je van een welverdiende nachtrust genieten!

Budget reis Scandinavië, enkele websites

Enkele websites voor goedkope reizen door Scandinavië (per land/gebied):

  1. https://rondreiszweden.eu/goedkope-reis-zweden/
  2. https://rondreislapland.nl/goedkope-rondreis-lapland/
  3. https://rondreisnoorwegen.eu/goedkope-rondreis-noorwegen/
  4. http://finlandvakantie.net/finland-vakantie-prijs/
  5. https://rondreis.net

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een goedkope rondreis of vakantie in Scandinavië.

Bekijk hier meer over budget reizen in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *