Blokhut vakantie Scandinavië

Lees hier meer over de blokhut vakanties in Scandinavië ->

Blokhut vakantie Scandinavië

Blokhut vakantie ScandinaviëWil je genieten van ongerepte natuur, geweldige gletsjers, kilometerslange fjorden, prachtige uitzichten en bijzondere dieren? Dan is een vakantie naar Scandinavië de uitlezen kans om dit allemaal te beleven. Dit noordelijke deel van Europa beslaat landen zoals Noorwegen, Zweden en een deel van Finland en is één van de beste plekken in Europa om versteld te staan van al het natuurgeweld. Welke dingen mag je absoluut niet missen? Kom hieronder meer te weten over een blokhut vakantie Scandinavië. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige vakantie naar Scandinavië.

Bekijk hier de blokhut vakanties in Scandinavië >>

Blokhut vakantie Scandinavië

  • Fjorden in Noorwegen

Noorwegen is het land in Scandinavië dat bekend is om zijn prachtige en enorme fjorden. Het Geirangerfjord is misschien wel de mooiste van allemaal. Het fjord is op sommige plekken maar liefst 600 Blokhut vakantie Scandinaviëmeter hoog. Tijdens een boottocht door dit fjord kun je je eigen niet geloven. Aan de ene kant zie je besneeuwde bergtoppen, terwijl je aan de andere kant de meest prachtige watervallen naar beneden ziet kletteren. Naast jet fjord zelf, is er in de buurt ook een 1500 meter hoog uitzichtpunt. Deze vind je op Mount Dalsnibba. Als je boven op deze berg staat heb je een adembenemend uitzicht over het het Geirangerfjord. Een ander bekend punt met een geweldig uitzicht is de Preikestolen. Dit rotsplateau hangt maar liefst 600 meter boven het water waardoor je een geweldig uitzicht hebt. Deze “preekstoel” is te vinden in de Lysefjord en is erg populair onder toeristen.

  • Wintersport in de stad

De stad Oslo is een bijzondere stad. Niet alleen vanwege de prachtige natuur en cultuur, maar het is ook de enige stad waar je met het openbaar vervoer zo naar de skipiste rijdt. Doordat de stad tegen de bergen aan is gebouw ben je in korte tijd op de meest prachtige pistes. Voor een mooi uitzicht over de stad is het aan te raden om naar de Holmekollen skischans te gaan. Deze schans is gebruikt tijdens diverse Olympische Spelen en is gebouwd in 1892. Bovenin heb je een prachtig uitzicht over de stad!

Enkele interessant websites voor een blokhut vakantie in Scandinavië:

  1. https://rondreislapland.nl/vakantie-lapland-blokhut/
  2. https://rondreiszweden.eu/vakantie-zweden-rondreis/ 
  3. http://finlandvakantie.net/vakantiehuis-finland/

Zelf een tip toevoegen aan deze pagina? Stuur dan een e-mail naar info@rondreisscandinavie.com. 

Bekijk hier meer over blokhut vakanties Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *