Bijzondere vakantie Scandinavië

Lees hier meer over de bijzondere vakanties in Scandinavië ->

Bijzondere vakantie Scandinavië

Bijzondere vakantie ScandinaviëEen vakantie vol hoogtepunten: dat krijg je wanneer je een bijzondere vakantie Scandinavië boekt. Er valt bijna niet te kiezen welke land het mooiste is, Noorwegen, Finland of Zweden, want het zijn stuk voor stuk pareltjes die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn. Elk land heeft haar eigen charme en het fijne is dat het nooit verveeld om vakantie te vieren in Scandinavië. Alleen al om de overweldigende natuur, die op de ene plek nóg mooier is dan op de andere. Kom in dit artikel meer te weten over het boeken van een bijzondere vakantie in Scandinavië.

Bekijk hier de bijzondere vakanties in Scandinavië >>

Bijzondere vakantie Scandinavië

Een bijzondere vakantie Scandinavië is voor iedereen anders. Waar de een houdt van levendigheid, zoekt de ander meer de rust op en dat is allemaal mogelijk in Zweden, Noorwegen en Finland. Want zie maar eens wat je allemaal kunt doen tijdens je vakantie:

  • Echt bijzonder om te doen in Finland: ijsvissen. Je doet dit door te vissen in een gat dat in een dikke laag ijs gemaakt is. Zie je jezelf al zitten op een stoel op een meer? Zeker weten dat jij die avond vis eet tijdens het diner!
  • Veel mensen bezoeken de hoofdstad van Zweden, Stockholm. Begrijpelijk, maar een mooi Bijzondere vakantie Scandinaviëalternatief is Göteborg. Deze stad ligt in het zuiden van het land. Het heeft de allergrootste haven van het land en ook op het gebied van cultuur heeft Göteborg veel te bieden.
  • Ben je in Zweden, dan kun je de Hoge Kust bezoeken, een langgerekt kustgebied. Van mooie baaitjes tot en met indrukwekkende eilanden, je vindt het er allemaal.
  • In Finland kun je het Saimaameer bezoeken. Huur er een leuk vakantiehuisje en ontdek de vele eilanden. Het zijn er tienduizenden, dus je kunt ze niet allemaal bewonderen, maar wel een deel! In de zomer kun je er kajakken en in de winter schaatsen.
  • In de spa Blue Lagoon in Noorwegen kun je lekker ontspannen. Een rustmoment tijdens je bijzondere vakantie in Scandinavië!

Bijzondere vakantie Zweden

Wat erg bijzonder is, is om Lapland “mee te pakken” wanneer je een vakantie wilt boeken in Zweden. Je zou kunnen kiezen voor een rondreis door Zweden en een aantal dagen Lapland, bijvoorbeeld voor 4 dagen of 5 dagen (lees hier meer over 4 of 5 dagen Lapland: https://rondreislapland.nl/lapland-reis-4-dagen/).

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Scandinavië en geniet van de bijzondere reis!

Bekijk hier de rondreizen en vakanties die bijzonder zijn in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *