Actieve rondreis Scandinavië

Lees hier meer over de actieve rondreizen in Scandinavië ->

Actieve rondreis Scandinavië

Actieve rondreis ScandinaviëDe landen van Scandinavië is waar je absoluut een keer in je leven naar toe moet als je van ongerepte wildernis en prachtig natuurschoon houdt. Het is een onvergetelijke ervaring en als je het eenmaal hebt meegemaakt en alle avonturen hebt beleefd die Scandinavië te bieden heeft, ga je met leuke herinneringen naar huis en wil je absoluut terugkomen. Voor rust en ontspanning is het hoge Noorden een goede reis, maar wil je liever actie en avontuur dan is een actieve rondreis Scandinavië een geweldige reis keuze.

Kom in dit artikel te weten wat er allemaal mogelijk is als je een actieve rondreis door Scandinavië wilt gaan maken, ook kan je de reizen bekijken bij de rondreisspecialist.

Bekijk hier de actieve rondreizen voor Scandinavië >>

Actieve rondreis Scandinavië

Avontuurlijk genieten van Scandinavië

Voor een actieve rondreis zijn Noorwegen, Zweden, Denemarken de landen bij uitstek om op avontuur te gaan en bij de meeste mensen bekend. Toch zijn Finland en IJsland de landen waar je de leukste rendierensafari, huskytochten en andere bijzondere actieve excursies kunt beleven. Of je met de auto, bus
Actieve rondreis Scandinaviëof camper je rondreis gaat maken, er zijn genoeg hotels, bed & breakfast, maar ook tal van berghuisjes waar je de nacht kunt doorbrengen. Je kunt daarna weer vroeg op pad om je avontuur voort te zetten. Wil je echt erop uit in de vrije natuur, check dan of je mag kamperen in de natuur. Actieve bijzondere belevenissen die je op je rondreis Scandinavië absoluut moet doen zijn:

  • De fjorden in Noorwegen bewandelen en bergen beklimmen
  • Skiën
  • Fietsen in Denemarken
  • Bossen in Zweden en wilde dieren spotten
  • Walvissen spotten in IJsland en Zweden
  • Natuurpark in Finland

Aanschouw in de avond het natuurfenomeen de Noorderlicht op Spitsbergen in Noorwegen, maar in Finland kun je hem ook, net als in IJsland (lees hier meer over IJsland reizen: www.rondreisijsland.com en www.ijslandvakantie.net) en Zweden in de wintermaanden zien.

Of je nu jong of oud bent, voor iedereen is er genoeg te zien en doen. De reis is meestal te kort om alles uit die prachtige landen te halen, maar de mooiste plekken van Europa en misschien wel van de wereld is toch wel Scandinavië.

Bekijk hier de rondreis die actief is in Scandinavië >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *